Valborg! 30/4

♥♥♥♥ Som ni ser har jag hittat specialtecken :). Skulle bara vilja kunna hitta teckensnitt och teckenstorlek med.Får kanske byta bloggsida men då måste jag ju ändra allt igen och jag vet inte om jag pallar. Hitta på en massa nya lösenord och annat. Nej jag stannar här ett tag till :)

Nu är det Valborg och för många familjer betyder det Majbål,korvgrillning och annat skoj för barnen. För dom som har småttingar. Själv har jag ju inga minis och det är längesen jag stod vid ett Majbål.Grilla korv och mysa ska jag göra men det blir hemma hos min älskling.Vi eldar i kaminen och kan höra hur vedpinnarna knastrar där .Räcker för mej. Öl,korv och trevligt sällskap. Nice!En promenad senare på kvällen blir det säkert.

Mycket fylla och slagsmål har ju gjort att Systemet i t.ex Lund har stängt idag! Som om det skulle minska på "fyllan".Skulle inte tro det!! Folk passar väl på att handla dagen innan. Jag själv handlar aldrig en fredag för jag tycker det är för mycket folk.Kan inte folk försöka dricka med måtta och bete sig humant ska dom ge fan i att dricka alls tycker jag! Vad tycker ni? Barnen far så illa av det. Skaffa barn och sen sätta spriten som nummer ett rimmar verkligen illa!!Får inte ihop det. Ska man ha familj får man ju sätta den främst. Ta några glas vin eller öl är helt ok bara det sker under ordnade omständigheter och att barnen är väl informerade om sprit  och vad som händer med kroppen om man överdoserar.Tyvärr finns det föräldrar som inte bryr sig . Fy fan för dom! Vet inte vad man ska säga om såna. Tur att inte alla barn har det så men mitt hjärta blöder för dom som är drabbade.:(

Nog om det.Bloggen blev kort men känner att jag måste sluta här.
Klockan tickar. Strax dax för fix. Tar Påga ikväll hem till min älskade som vanligt efter jobbet. Mys,mys och så lite mera mys. Livet är underbart!
Molle lämnar bloggen för helgen men återkommer på Måndag 3/5
Stora kramen ♥♥♥ :)

Onsdag 28/4 7.45 :)

Min dotter har ordnat så vi fått ytterligare en familjemedlem.En liten sköldpaddsmönstrad varelse. Namn: Gucci. Ålder:6månader. Kön:Female. Egenskaper:Livlig,kelen,nyfiken. Art:Katt. Jag älskar verkligen min dotter! Har sagt att jag inte vill ha katt i lägenhet ändå tillåter jag henne att skaffa en. Hon har naturligtvis hela ansvaret och står för finansieringen av varelsens välbefinnande. Jag är ingen kattvakt! Ska hon någonstans och vara borta en längre tid,så får hon ordna med den saken själv.Binder inte upp mej på detta.Får se hur länge hon pallar. Så länge fördelarna överväger nackdelarna så är det lilla livet kvar hos oss ett tag till. Andra dagen,hon kom i måndags. Den som lever får se :)
Nu till nåt helt annat. Cykelställ och cyklar med ägare som man undrar en hel del över hur det är ställt uppe i hjärnkontoret. Jag brukar ställa min cykel och låsa den med slanglåset i öglan i cykelstället för jag har fått för mej att ett cykelställ ska användas på det viset.Nu börjar jag tvivla :/!!En del har för sig att man ska ställa cykeln framför cykelstället med nedfällt stöd och ta upp plats för dom som inget stöd har eller vill ställa den i öglan (eller vad det kallas). Har fått flytta många cyklar för att kunna få plats med min. Kan man inte ställa sin cykel med stöd bredvid stället i stället så andra kan ställa den i stället?? Hmmm.. ja ni fattar ändå va? Var bara tvungen att ventillera detta och hoppas på en eller flera kommentarer! Har retat mig länge på det nu.Någon annan som har det ?Pust !! Skönt att få det ur sig.En bagatell kan många tycka, men var finns hänsynen till medmänniskan idag? Gäller inte bara cykelställ utan mycket annat. Nedskräpning, vandalisering,mord, våldtäkter ,misshandel,inbrott,stölder,rån you name it!! Vart är samhället på väg? Vet att det inte bara är jag som ställer mig den frågan,men vad ska vi göra åt det? Den siste idioten är inte född ännu som man brukar säga. Skrämmande att vi aldrig ska kunna bli fria från elände!!
Det blev en tidig morgon med mycket dotter,lite smsande med kärleken och massor av Gucci, så tankspriddheten tog över min hjärna idag med. Kom på 7.30 att jag tecknat tid i tvättstugan,så det var bara att springa ner o proppa maskinerna fulla och köra igång. Ska väl vara glad att jag kom på det iallafall hehe. Än så länge vet jag var jag bor o vad jag heter hahaha :)Dagen har bara börjat. Tänkte ta en stund i solariet idag,vanliga bestyr o sen jobba. Kärleken hämtar moi kl 20 ikväll så dagen avslutas med mys! Inte dumt ;)
Molle avslutar med att önska alla en bra dag och snälla.. ställ cyklarna i öglan på cykelstället och ta hänsyn till er nästa! fast det vet jag ju att ni gör det mina kära vänner!! ;)
Puss på er!

Ännu en härlig helg! 24/4-25/4

Tillbringade som vanligt helgen hos Ola, mannen i mitt liv.Han brukar omnämnas som "min kärlek" i min status på FB
Har ju som ni vet äntligen landat i kärlekslivet o ch numera vet jag vad jag vill och vem jag vill dela mitt liv med. Allt känns bara så härligt! :)
Efter en lång dag på jobbet med massa smörgåsberedning och diskplockning mm 24/4, tog jag Pågatåget till mitt andra hem i Tyringe :). Det hade varit fint hela dagen och om jag inte jobbat,hade jag fått vara med och sitta vid Verktygsdammen  i gassande sol och bara njuta av vårsolen och se när fiskarfantasterna drog upp sina fina fiskar.
Jag fiskar inte själv men älskar att vara där och betrakta. Kolla in bilden bara här uppe. Den är från Norran 24/4.
Känner mig så lyckligt lottad! Har ett jobb,min kärlek,är mormor och har 3 härliga barn som jag älskar över allt annat här på jorden. Vad kan man mer begära? Att klaga nu känns bara fel. Naturligtvis är inte alla dagar 100% men nästintill iallafall :).
Idag ska jag kolla nyhetsmorgon, hänga på FB,blogga lite och sen blir det en sväng på stålhästen till Kvantum för att inhandla lite proviant.Magen måste ju få sitt.Blev bara grillat o potatissallad i helgen så nu längtar jag efter en nyttig grönsalladsallad eller nåt. Överväger att gå rundan innan klockan är slagen för att dra iväg till jobbet,men får se hur mycket tid det blir över.
Längtan till semestern är bautastor plus lite till.Har planer på att bo ett par veckor hos Ola,(en liten test inför framtiden);). Trivs ju som fisken i vattnet hos honom annars men det kan vara bra att se hur det känns att träffas och leva med varandra varje dag. Sen får ju framtiden utvisa hur det blir.
25/4 var en morgonrocksdag. Sov jättelänge,var uppe och skrotade en stund när det var middag på gång,duschade, sen åkte morgonrocken på igen. Käkade grillad korv o potatismos med lingon. Jättemums. Bara slappade och myste. Så ska en söndag vara tycker jag. Laddar batterierna inför den kommande arbetsveckan på det viset :)
Nu börjar ordförrådet tryta så detta får bli allt för idag.Hoppas ni har haft en lika skön helg,kanske t.o.m skönare(vilket jag betvivlar haha) än jag.Simma lugnt o va rädda om er!
Molle utgår för tillfället =)
Krama om varandra <3

Vitsippor förevigade på min runda vid Hässleholmsgården 19/4

Mer än så här blir d inte ikväll.strax dax för bingen.
Gröngölingen testar bara hur man får in foton och det ser ut som jag lyckats med ett iallafall.Natti natt.
Det kommer mera.Lovar .Kramar om . :)

Nu har jag hittat hit :))

Det var minsann inte det lättaste att klura ut hur man börjar blogga. Fick vägledning av en fd jobbkompis som nu är bosatt uppe i Stockholm.TACK Madeleine än en gång för hjälpen!!Kruxet var att veta hur sjutton man börjar skriva.Tog ett tag innan jag begrep det.Men nu är jag här!!Känns kul!
Nu gäller det bara att hitta på nåt intressant ,roligt och spännande att skriva om.Hmmm...Står lite stilla just nu.Ett ögonblick...Verkar inte som det blir så mycket ikväll. Kom hem från jobbet för en stund sedan så  det är litta suddigt i hjärnverksamheten :)
Nu hittade jag kursiv stil. Finns tydligen fetstil med.Hur får man tillbaka den gamla vanliga igen?.Tror jag får nöja mej med detta tills jag klurat ut hur det funkar. Vill veta hur man får till det med utseendet på bloggen och hur man får hit foton.
Hur kom jag på att jag ville börja blogga? Nästan alla gör det nuförtiden. Verkar kul!Än så länge ganska ansträngande eftersom jag inte har en susning om hur det funkar,men det kommer nog med tiden. Vill lära mej nya saker.Låta hjärnan jobba(så mycket den nu klarar av förstås)
Som alla vet så har jag blivit mormor!! En härlig,skön bubblande känsla.Faktiskt nästan som att bli förälskad.Inte på samma sätt förstås men ändå samma lyckorus.Ni som blivit morförälder eller farförälder vet vad jag försöker säga. :)Min dotter som varit med om så mycket elände har fått det bra i livet.Börjar nästan gråta av glädje. Nu längtar jag bara efter att få hålla Lilla Tindra ,krama om min dotter och min blivande svärson och tala om för dom att jag är lyckligast på jorden och det är deras förtjänst. Har ni märkt en sak?? jag kom plötsligt på nåt att skriva om.Är det inte lite det som är tjusningen med detta.Plötsligt händer det. TRISS! Hahaha nej jag skoja lite. Man skriver om det som ligger en närmast om hjärtat och då flyter det på bara.Men nu ska jag inte tråka ut er.Detta får räcka som förstagångsbloggare Oj! har skaffat mej en ny identitet. Förstagångsbloggaren Monica Ekman! Fast det är klart då byter jag ju identitet varje gång jag skriver:Nästa gång är jag Andragångsbloggaren Monica Ekman.Nej så kan jag ju inte hålla på.Vilket trams,sånt vill väl ingen vettig människa läsa. Lovar bättring till nästa gång
Keep smiling och var rädda om er och era eventuella kärlekar!
Molle has left the blogg for now
KRAMAR OM! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0