Onsdag 28/4 7.45 :)

Min dotter har ordnat så vi fått ytterligare en familjemedlem.En liten sköldpaddsmönstrad varelse. Namn: Gucci. Ålder:6månader. Kön:Female. Egenskaper:Livlig,kelen,nyfiken. Art:Katt. Jag älskar verkligen min dotter! Har sagt att jag inte vill ha katt i lägenhet ändå tillåter jag henne att skaffa en. Hon har naturligtvis hela ansvaret och står för finansieringen av varelsens välbefinnande. Jag är ingen kattvakt! Ska hon någonstans och vara borta en längre tid,så får hon ordna med den saken själv.Binder inte upp mej på detta.Får se hur länge hon pallar. Så länge fördelarna överväger nackdelarna så är det lilla livet kvar hos oss ett tag till. Andra dagen,hon kom i måndags. Den som lever får se :)
Nu till nåt helt annat. Cykelställ och cyklar med ägare som man undrar en hel del över hur det är ställt uppe i hjärnkontoret. Jag brukar ställa min cykel och låsa den med slanglåset i öglan i cykelstället för jag har fått för mej att ett cykelställ ska användas på det viset.Nu börjar jag tvivla :/!!En del har för sig att man ska ställa cykeln framför cykelstället med nedfällt stöd och ta upp plats för dom som inget stöd har eller vill ställa den i öglan (eller vad det kallas). Har fått flytta många cyklar för att kunna få plats med min. Kan man inte ställa sin cykel med stöd bredvid stället i stället så andra kan ställa den i stället?? Hmmm.. ja ni fattar ändå va? Var bara tvungen att ventillera detta och hoppas på en eller flera kommentarer! Har retat mig länge på det nu.Någon annan som har det ?Pust !! Skönt att få det ur sig.En bagatell kan många tycka, men var finns hänsynen till medmänniskan idag? Gäller inte bara cykelställ utan mycket annat. Nedskräpning, vandalisering,mord, våldtäkter ,misshandel,inbrott,stölder,rån you name it!! Vart är samhället på väg? Vet att det inte bara är jag som ställer mig den frågan,men vad ska vi göra åt det? Den siste idioten är inte född ännu som man brukar säga. Skrämmande att vi aldrig ska kunna bli fria från elände!!
Det blev en tidig morgon med mycket dotter,lite smsande med kärleken och massor av Gucci, så tankspriddheten tog över min hjärna idag med. Kom på 7.30 att jag tecknat tid i tvättstugan,så det var bara att springa ner o proppa maskinerna fulla och köra igång. Ska väl vara glad att jag kom på det iallafall hehe. Än så länge vet jag var jag bor o vad jag heter hahaha :)Dagen har bara börjat. Tänkte ta en stund i solariet idag,vanliga bestyr o sen jobba. Kärleken hämtar moi kl 20 ikväll så dagen avslutas med mys! Inte dumt ;)
Molle avslutar med att önska alla en bra dag och snälla.. ställ cyklarna i öglan på cykelstället och ta hänsyn till er nästa! fast det vet jag ju att ni gör det mina kära vänner!! ;)
Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0